Nič sa nestalo, že si dal Slovákov do zátvoriek. Bolo mi jasné, že to myslíš dobre. A moja otázka nebola výčitka, len upozornenie. Dlhé roky o nás všetkých z Československa hovorili, že sme Česi. Čechom to bolo jedno, ale nám Slovákom to vadilo. To isté sme robili aj my, keď sme o všetkých občanoch bývalého CCCP hovorili ako o Rusoch.
Je však jeden národ v Európe, ktorý veľmi presne vie určiť či som Čech alebo Slovák. Skúsite hádať ktorý národ?
Sú to Gréci. U nich je akýmsi národným „športom“ odkiaľ je ten ktorý cudzinec. A darí sa im to naozaj skvele. Moje veľké sympatie Gréci majú aj preto, že tam nie je problém stretnúť na ulici muža v pančucháčoch. Biele pančucháče sú súčasťou ich národného kroja a sú aj súčasťou slávnostnej vojenskej uniformy.
Ничего не случилось, что он дал словаков в скобках. Это было для меня ясно, что ты имеешь в виду хорошо. И мой вопрос был не упрек, предупреждая только. На протяжении многих лет, o всеx из Чехословакии сказали, что мы чехи. Чехи не волновало, но это не беспокоило нас словаки. То же самое сделали мы, когда все граждане бывшего CCCP говорили о том, как россияне.
Тем не менее, один народ в Европе, который знает точно определить, являюсь ли я чешской или словацкой. Пытаясь угадать, какая нация?
Они греков. Для них это своего рода национальный "Спорт", где является незнакомцем, который. Процветающей действительно здорово. Моя большая симпатия у греков и потому, что это не проблема на улице, чтобы встретить мужчину или мальчика в трико. Белые колготки являются частью их национального костюма, а также является частью церемониальной военной форме.
- Подпись автора
Ренессанс колготoк приходить, но это будет до каждого из нас, когда это произойдет Renesancia pančucháčov príde, záleží však na každom z nás kedy sa to stane